Vojvodina dočekuje Berlin - meč koji može da odluči o plasmanu u četvrtfinale LŠ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2022, 13:58

Vojvodina dočekuje Berlin - meč koji može da odluči o plasmanu u četvrtfinale LŠ

Još se priča o sjajnoj pobedi odbojkaša Vojvodine nad Zenitom u Rusiji, ali srpske šampione očekuju nove obaveze u Ligi šampiona. U meču koji može da odluči o plasmanu u četvrtfinale elitnog evropskog takmičenja, Vojvodina u sredu dočekuje Berlin.

U petom kolu grupe D Lige šampiona, Vojvodina će u Velikoj Sali Sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i poslovnog centra Vojvodina dočekati prvaka Nemačke, ekipu Berlina.

Pobedom u Rusiji nad Zenitom u prethodnom kolu, Novosađani su napravili pravi podvig, ali se sada nalaze i u realnoj prilici da se bore za plasman u sledeću rundu. Vojvodina je za sada ostvarila tu jednu pobedu, ali i dva poraza, od Zenita u Novom Sadu i od Berlina u Nemačkoj, dok je jedan meč sa Benfikom odložen zbog korona virusa, ali će u Lisabonu naš prvak igrati dvomeč sa Portugalcima sledeće sedmice.

Meč Vojvodina – Berlin odigraće se u velikoj Sali SPENS-a u sredu, 9. februara od 18 sati. Ulaz na utakmicu je besplatan, a novosadski odbojkaši zovu svoje navijače da ih podrže u tom sportskom spektaklu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.