Vlahovićev trener podelio navijače Juventusa

Izvor: B92, 07.Mar.2022, 18:54

Vlahovićev trener "podelio" navijače Juventusa

Trener Juventusa Masimiljano Alegri još jednom je bio kritikovan od strane dela medija i navijača nakon pobede nad Specijom (1:0).

"Stara dama" se učvrstila na četvrtoj poziciji, ali mnogi nisu zadovoljni igrom i lepotom fudbala torinske ekipe.

Juve deluje defanzivno dobro, čvrsto, a za poraz ne zna već 14 utakmica u Seriji A.

Alegri je nakon remija sa Viljarealom u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre dve nedelje jasno stavio do znanja da ga zanima samo rezultat.

"Voleo bih da vidim Juve koji pobeđuje, iako ne igra lepo. To je stvar ukusa", rekao je Alegri.

Debata se nastavila i posle trijumfa nad Specijom, kada su navijači primetili da Alegri svojim pulenima savetuje da ne idu mnogo napred, već da čekaju da pronađu rupu u odbrani Specije.

Juve je 2019. Alegrije otpustio i doveo Mauricija Sarija upravo zbog želje da estetski izgleda bolje.

Sari, kao ni njegov naslednik Andrea Pirlo, nisu doneli novi identitet Juventusu, tako da je uprava prošlog leta vratila Alegrija, od kog vrlo dobro znaju šta mogu da očekuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.