Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 22:01

Vilma Salas nije zaustavljena, ali jeste Olimpijakos: Ub na korak do Lige šampiona!

Velika pobeda srpskih odbojkašica

Odbojkašice Uba ostvarile su veliku pobedu protiv Olimpijakosa na svom terenu i napravile novi korak ka Ligi šampiona. Još samo jedan im nedostaje do plasmana u elitu.

Grkinje su u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija savladane 3:2 (16:25, 25:23, 25:19, 18:25, 15:13), tako da su u prednosti pred revanš 4. novembra u Pireju.

U sjajnoj atmosferi, srpske šampionke slavile su predvođene triom Ljiljana Ranković >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (17 poena), Sara Pavlović (13) i Ljubica Kecman (13).

Svesne su bile dame u taboru Uba da im najveća opasnost preti od Vilme Salas. Tako je i bilo, osvojila je Kubanka čak 25 poena, ali nedovoljno za pobedu.

Iako su gošće ubedljivo dobile prvi set (25:16), to nije poljuljalo samopouzdanje izabranica Marijane Boričić. Posle velike borbe dobile su drugi set, iskoristile vetar u leđa za treći, a čak iako je protivnik opet bio silovit u četvrtom, nisu se predale.

Sada da se dobro odmore, pa da zadaju završni udarac i izbore se za mečeve grupne faze sa evropskim prvakom Koneljanom iz Italije, poljskim Hemikom i mađarskom Niredhazom.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.