Velikani na oprezu, Totenhem odredio cenu za Kejna!

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velikani na oprezu, Totenhem odredio cenu za Kejna!

Kapiten "Pevaca" na meti najvećih klubova na Starom kontinentu.

Dete Totenhema Hari Kejn se već isprofilisao u napadača svetskog kalibra, ali se do sada nije okitio nekom titulom sa "Pevcima".

Ove sezone je 35 utakmica postigao 23 golova, poslednji protiv Borusije kada je kapiten "Gordog Albiona" overio put svoje ekipe u četvrtfinale Lige šampiona.

Međutim, elitno takmičenje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poslednja prilika da se osvoji neki trofej a konkurencija je itekako jaka te se čini da će "Pevci" još jedne sezone ostati praznih ruku.

Don Balon tvrdi da je već i poznata cena napadača kojeg već dugo prate Mančester Junajted i Real Madrid - ako želite Kejna morate da platite približno 200 miliona evra!

Iako je Lukaku proradio u poslednjih nekoliko utakmica, čelnici sa "Old Traforda" žele napadača koji nema problema da pogađa u kontinuitetu, dok su Španci na putu velike rekonstrukcije narednog leta.

Videćemo da li če novi stadion Totenhema i obećanje većih ulaganja uspeti da zadrži kapitena i lice "Pevaca" i naredne sezone u Londonu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.