Vaterpolisti Zvezde saznali rivala u 1/4 Kupa Evrope

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Zvezde saznali rivala u 1/4 Kupa Evrope

Vaterpolisti Crvene zvezde će u četvrfinalu Kupa Evrope igrati protiv italijanske Verone, odlučeno je danas žrebom.

Crveno-beli su u baražu za plasman u Ligu šampiona poraženi od španskog Sabadelja, pa će takmičenje nastaviti u Kupu Evrope.

Ekipa Dejana Savića će u prvom meču, 9. novembra, dočekati Veronu, dok je revanš na programu mesec dana kasnije u Italiji.

Od ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za italijanski tim igra i srpski vaterpolista Radomir Drašović.

Ostale parove četvrtfinala Kupa Evrope čine:

Sintez Kazanj – Ferencvaroš

Jadran Split – Marsej

Miškolc – Spartak Volgograd

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LEN KUP EVROPE: Zvezda u četvrtfinalu protiv Italijana!

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 00:38

Vaterpolisti Crvene zvezde će se u borbi za polufinale sastati sa ekipom italijanske Verone.. . Nakon što se zaustavila na poslednjem stepeniku u pokušaju da se domogne Lige šampiona, ekipa Dejana Savića nastaviće takmičenje u Kupu Evrope i to od četvrtfinala.. Tamo crveno-bele u borbi za plasman...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.