Van der Sar ne pušta Tadića i ekipu, ima i originalnu metodu

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van der Sar ne pušta Tadića i ekipu, ima i originalnu metodu

"Kopljanike" nećemo gledati u nastavku LŠ.

Ajaks nije uspeo da se plasira u eliminacionu fazu Lige šampiona, pošto je Valensija slavila u Amsterdamu rezultatom 1:0 što je "kopljanike" gurnulu u Ligu Evrope dok će "slepi miševi" nastaviti da se bore u eliti.

Prošlogodišnji polufinalista je tako razočarao navijače, ali jedan od čelnika kluba Edvin van der Sar umiruje navijače, najavljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da neće biti januarskih odlazaka.

"Ne očekujem da ćemo prodavati igrače tokom zimskog prelaznog roka, Mark Overmars neće otvoriti kapije. U suprotnom baciću se na kapije", izjavio je čelnik "kopljanika".

Gubitkom LŠ gubi se i velika doza novca, mediji već nekoliko meseci sele igrače poput Van de Beka, Neresa i ostale. Po rečima nekadašnjeg legendarnog golmana Real Madrid i ostali zainteresovani klubovi će morati da sačekaju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.