Vacke bez milosti opleo po Obamejangu, šta to Gabonac radi sredom uveče?

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vacke bez milosti opleo po Obamejangu, šta to Gabonac radi sredom uveče?

Nije se Nemac pomirio sa odlaskom hitronogog napadača.

Borusija Dortmund nastavlja kontinuitet nastupa u Ligi šampiona i ove sezone, što se za Arsenal ne može reći.

"Tobdžije" i ove sezone nastupaju u Ligi Evrope, a Pjer Emerik Obamejang je svojevremeno odlučio da napusti Bundesligu upravo kako bi igrao u Arsenalu.

Direktor "milionera" Hans-Joakim Vacke je dodatno dosolio ranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svom bivšem saigraču.

"Obamejang igra sjajno u Arsenalu i sigurno mu je toplo oko srca kada vidi svoj bankovni račun. Ipak, sigurno je tužan sredom kada Ligu šampiona mora da gleda na televiziji", kazao je funkcioner Borusije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večita dilema: Stanje na bankovnom računu ili Liga šampiona na TV-u?

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2019, 00:11

Želeo je da igra na najvišem nivou i otišao je u Englesku. Ali u pogrešnom trenutku, bar kad je Arsenal u pitanju. Pjer-Emerik Obamejan možda igra Premijer ligu – sigurno jače takmičenje od Bundeslige – ali ono najjače, Ligu šampiona, poslednje dve sezone pratio je kao posmatrač. I direktor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.