VANREDNO STANJE U BAJERNU PRED DUEL SA CRVENOM ZVEZDOM Kovač surovo kaznio igrača

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNO STANJE U BAJERNU PRED DUEL SA CRVENOM ZVEZDOM Kovač surovo kaznio igrača

Trener Bajerna Niko Kovač odlučio je da žestoko kažnjava svaku vrstu nediscipline u timu. Onaj koji je osetio bes hrvatskog trenera, a pred start Lige šampiona i duel sa Crvenom zvezdom 18. septembra u Minhenu, je kanadski tinejdžer Alfonso Dejvis.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Kovač je kaznio 18-godišnjeg Dejvisa sa čak 20.000 evra jer je zakasnio na trening.
Dejvis je pauzu odlučio da iskoristi da poseti devojku u Parizu. Međutim, pri povratku nije imao sreće, pošto je aerodrom u Minhenu bio zatvoren nekoliko sati pošto se jedan muškarac probio kroz sigurnosnu zonu i izazvao haos.
Mnogi letovi su zbog toga kasnili, pa i Dejvisov koji je umesto da stigne na trening u 11 stigao u Bajernov kamp tek oko tri. Prema navodima nemačkih medija Kovač nije želeo ni da čuje opravdanje mladog fudbalera.

The post VANREDNO STANJE U BAJERNU PRED DUEL SA CRVENOM ZVEZDOM Kovač surovo kaznio igrača appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Milojević odredio spisak igrača za Ligu šampiona!

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je spisak igrača na koje računa za Ligu šampiona.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.