Milojević: Ovo nije plejstejšn, Liga šampiona se igra na drugačijim brzinama

Izvor: B92, 05.Nov.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ovo nije plejstejšn, Liga šampiona se igra na drugačijim brzinama

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" igraju meč B grupe Lige šampiona sa Totenhemom.

Izabranici trenera Vladana Milojevića imaće težak zadatak protiv jedne od najboljih ekipa iz Premijer lige.

U prvom susretu u Londonu pre dve nedelje Totenhem je slavio ubedljivo sa 5:0, ali u redovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpskog šampiona veruju da će pred svojim navijačima odigrati znatno bolje.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je pred njegovim timom ozbiljan zadatak.

"Sigurno nas očekuje velika utakmica, kao što smo imali saijest ovde na našem stadionu. Dolazi nam veliki, renomirani protivnik, iz krema evropskog i svetskog fudbala, znamo šta znači Totenhem. Srećan sam što nam dolazi ovakva ekipa, da imamo priliku pred našim navijačima, u našoj zemlji da odigramo utakmicu protiv ekipe koja je svih ovih godina pravila dosta dobrih stvari u Premijer ligi i Ligi šampiona. Jako sam ponosan i mislim da ćemo se predstaviti u najboljem svetlu kao klub. Želimo da odigramo mušku utakmicu, kao i svih ovih godna na Marakani", izjavio je Milojević.

On je bio pun hvale kako za sam tim Totenhema, tako i za trenera maurisija Poćetina.

"Totenhem je uz Bajern favorit za prolazak dalje. Mi ćemo da uradimo sve što je do nas, da odigramo bez nekih očekivanja, stresa, to ću tražiti od igrača. Totenhem je fenomenalna ekipa, sa fenomenalnim pojedincima, sa jako dobrim trenerom, jednim od najboljih u Evropi. Zasluga za dobre igre Totenhema pripadaju Poćetinu."

Milojevića su pitali i da li je igra sa meča sa Olimpijakosom dobar recept i za Engleze.

"Analizirali smo Totenhem. Imaju mnogo dobrih igrača, ali sve utakmice su specifične na svoj način, sve što smo gledali i analizirali, kada se izađe na teren pada u vodu. Treba biti koncentrisan na situaciju na terenu. Totenhem je svaku utakmicu igrao na drugačiji način. Ostavićemo za sutra šta su to oni spremili, a i šta smo im mi spremili".

Strateg srpskog šampiona primetio je još nešto.

"Mi smo drugačija ekipa kada igramo kući. Igrati na našem punom stadionu, zbog energije nije lako nijednoj ekipi bez obzira kako se ta ekipa zvala. Istorija treba da ostane negde tamo, mi se trudimo da pišemo neku novu istoriju, to je bitno i u fudbalu i u životu".

Rekao je i da je ovo sasvim drugačiji meč od onog u Londonu.

"Totenhem ima dosta dobrih igrača, sve su utakmice na svoj neki način, sve je neko predviđanje. Kada izađete na teren sve to pada u vodu, treba da budete koncentrisani na date situacije. Oni svaku utakmicu igraju drugačije. Znajući Poćetina, dosta će analizirati protivnika i njemu će se prilagoditi. Nije ovo plejstejšn, ovo je realna igra, toliko velike brzine, velikog prostora. Onda morate da kompenzujete, jednu rupu otvori, drugu zatvori. Svako priča ono što želi, što ste se otvorili, što niste. Onda se otvorite pa primite pet, ali to je javnost", zaključio je Milojević.

Kada je reč o povredama, Milojević je priznao da postoje izvesni problemi.

"Imamo danas trening, imamo malo problema sa pojedinim igračima. Nadam se da ću imati sve igrače na raspolaganju. Posle treninga ćemo videti, ima nekih indicija da će Vukanović biti spreman. Što se tiče Gobeljića, on je u boljem stanju."

Za kraj, imao je pozitivnu poruku.

"Verujem u pozitivno i verujem da možemo da napravimo dosta dobrih stvari. Ne obećavam i ne sanjarim, niti poredim sa bilo čim. Ono što je bitno da igrači budu spremni i da daju sve od sebe. Sve ostalo neka bude kako bude", zaključio je Milojević.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulić: Naučili smo iz poraza u Londonu, publika će nam dati vetar u leđa

Izvor: B92, 05.Nov.2019

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić veruje da će srpski šampion odigrati protiv Totenhema daleko bolje nego što je to bio slučaj pre dve nedelje u Londonu...Totenhem je tada slavio sa 5:0 u susretu B grupe elitnog takmičenja...Susret na stadionu "Rajko Mitić" igra se u sredu od 21 čas, a Vulić...

Nastavak na B92...

Sastav Zvezde za Totenhem - Jedan problem rešen, drugi i dalje postoji

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 01:09

Za kojih 11 igrača če se sutra odlučiti Vladan Milojević?..Crvena zvezda u sredu od 21 čas na ''Marakani'' dočekuje ekipu Totenhema, u meču četvrtog kola Lige šampiona...Pre dve nedelje, Totenhem je u Londonu bio ubedljiv, slavio je sa 5:0, ali u Zvezdi veruju da može da se ponovi prošlogodišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.