Izvor: Beta OMS, 04.Apr.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica španske lige na Sport Klubu Real Madrid/Sosiedad

U subotu od 20 sati, na kanalu Sport Klub 3, emitovaće se u direktnom prenosu meč španske Primere između timova Real Madrid i Sosiedad. Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti odlučio je da ne uvrsti u tim protiv Sosijedada napadača Kristijana Ronalda, koji ima problem sa povredom kolena. Dvostruki osvajač Zlatne lopte muči se poslednjih nekoliko nedelja sa povredom kolena, iako ga to nije sprečilo da prošle srede u pobedi od 3:0 protiv Borusije Dortmund izjednači rekord po broju pogodaka u Ligi šampiona (14).

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Utakmica Premijer lige na Sport Klubu Arsenal/Everton

Izvor: Beta OMS, 05.Apr.2014, 15:11

U nedelju, 6. aprila 2014. od 14.30, na kanalu Sport Klub 1, emitovaće se u direktnom prenosu utakmica Engleske lige, između timova Arsenal i Everton.

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.