(UŽIVO) Gledajte žreb za Ligu šampiona na OVOM linku! Zvezda čeka PRVOG rivala u kvalifikacijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 12:07

(UŽIVO) Gledajte žreb za Ligu šampiona na OVOM linku! Zvezda čeka PRVOG rivala u kvalifikacijama

Kreće nova sezona...

Fudbalski klub Crvena zvezda uspešno je otvorio novu sezonu u Superligi Srbije gde je posle dva kola na vrhu tabele sa šest maksimalnih bodova i gol razlikom 6:0.

Posle Novog Pazara i niškog Radničkog na Marakani, Zvezda danas (18.30) igra s Mačvom u Šapcu i opet je veliki favorit. Sve sem dvojke, na koju je kvota 1,20, bilo bi iznenađenje. A pobeda Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) nosi kvotu 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Mačva – Zvezda.

U sezoni ubrzanoj zbog situacije izazvane pandemijom korona virusa, fokus crveno-belih se polako okreće i ka evropskim takmičenjima.

Zvezda će pokušati da treću godinu zaredom uđe u Ligu Šampiona, a ovoga puta ih umesto Vladana Milojevića sa klupe predvodi Dejan Stanković.

Danas će crveno-beli saznati i ime prvog protivnika na tom putu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.