UŽIVAJ U VRHUNSKOM FUDBALU LIGE ŠAMPIONA: Osvoji novac uz bonus poklone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 15:25

UŽIVAJ U VRHUNSKOM FUDBALU LIGE ŠAMPIONA: Osvoji novac uz bonus poklone!

Nigde na svetu nećete naći veće kvote

Lacio, Bajern, Čelsi i Atletiko Madrid su nas dobro zagrejali, ali sada je vreme da nastavimo dalje.

Ako ste pomislili da ritam opada - prevarili ste se, stiže nam kraljevski klub, a sa njim i REAlno najveće kvote i to - SAMO U MERIDIANU! 

O čemu se radi? Ligi šampiona se uvek svi obradujemo, kvalitet fudbala je često na visokom nivou, ali uvek je dobro začiniti veče nekim sjajnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tiketom.

Prvi uslov za to je ispunjen - vrhunski fudbal je tu, drugi je bonus za sportsko klađenje koji dobijaš klikom OVDE, a treći je - sjajna ponuda i najveće kvote na planeti koje obezbeđuje Meridian.

Vratimo se sada na fudbal.

ATALANTA – REAL MADRID

Atalanta je prethodne sezone predstavljala pravu senzaciju, da bi ovu startovala znatno lošije, na svim poljima. Ipak, Italijani su se probudili i podsetili nas zašto su jedna od najlepših fudbalskih bajki.

Sada imaju priliku da skinu skalp jednom od najboljih klubova na svetu, posrnulom velikanu, koji već neko vreme ne igra na prepoznatljivom nivou.

Kruže priče da za Real Madrid neće igrati Karim Benzema, kao i Karvahal, Serhio Ramos, pa i Marselo, a priznaćete da su svi oni važne karike španskog tima.

Zinedin Zidan se "odrekao" Luke Jovića, pa je sada veliko pitanje ko će na prvu liniju fronta.

Bilo bi pretenciozno reći da je Atalanta favorit, ali ko zna - možda nas i iznenadi. Mada, bukmejkeri Meridiana prednost daju Italijanima, pa je tako kvota na kec čak 2.55!

BORUSIJA MENHEGLADBAH - MANČESTER SITI

"Građani" uveliko gaze ka novoj tituli u Premijer ligi, a da li će je spojiti i sa "ušatim"? Do tog trofeja put je dug, a prva naredna prepreka je Borusija, koja je, priznaćete, ove sezone umela i te kako da iznenadi.

Deset bodova prednosti u nacionalnom šampionatu je sasvim dovoljno da Pep Gvardiola može koliko-toliko da se opusti i da sve svoje taktičke zamisli preusmeri na Ligu šampiona.

Uloženo je mnogo - i novca i vremena i znanja, a glavni cilj je već sezonama isti - pehar Lige šampiona.

Da li je ovo konačno „TA“ sezona za Mančester siti ostaje da vidimo, a do tada - kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE. 

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.