USKORO POTPISUJE: Zvezda završila NAJVEĆE pojačanje za Ligu šampiona! Evo kada STIŽE u Beograd!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO POTPISUJE: Zvezda završila NAJVEĆE pojačanje za Ligu šampiona! Evo kada STIŽE u Beograd!

Crveno-beli ne staju.

Posle plasmana u plej-of Lige šampiona, Crvena zvezda je krenula u potragu za pojačanjima. Prethodnih dana kao potencijalne novajlije na Marakani pominjali su se Argentinac iz Las Palmasa Mateo Garsija i Egipćanin Amr Varda iz PAOK-a.

Iako se činilo da je Gaučos daleko od Zvezdinih mogućnosti, pošto su se u konkurenciju za njegovim dovođenjem uključili Aris i Olimpijakos, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub iz Ljutice Bogdana uspeo je da dobije trku!

Naime, Garsija je dobio zeleno svetlo Las Palmasa da uđe u pregovore sa zainteresovanim klubovima, a Argentinac će posle ponoći doputovati u Beograd, kako bi obavio završne razgovore sa crveno-belima i stavio paraf na vernost srpskom šampionu.

Postoje određeni bonusi za Garsiju, ako bude ekipa ušla u Ligu šampiona, Ligu Evrope i za domaće trofeje. Crvena zvezda je ostavila mesto za “džokera” i ako se složi mozaik planiran je debi već u sredu u Bernu protiv Jang Bojsa.

Na Marakani nisu odustali ni od Varde, budući da je trener Vladan Milojević odlično upoznat sa njegovim kvalitetima, još iz perioda dok je radio u grčkom Panioniosu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Andresa Urah, bivša devojka Kristijana Ronalda.

@andressaurachoficial is #bootycertified

Објава коју дели #BootyCertified 🎓 (@certifymybooty) дана 9. Нов 2014. у 7:32 PST

#Repost @andressaurachoficial with @repostapp ・・・ Ameeeei esse vestido!

Објава коју дели ⠀⠀⠀⠀⠀⠀SORTEIO ROLANDO 🎉😱 (@cristaosestilosos) дана 25. Феб 2016. у 8:06 PST

Que tempo bom que não volta nunca mais. @AndressaUrachOficial

Објава коју дели As Boazudas do Instagram 2019 (@boazudas_do_insta) дана 3. Дец 2015. у 2:00 PST

Nunca deixe de sorrir, pois ele é uma das coisas bonitas que há em você... (@andressaurachoficial) #andressaurach

@ apegoandressa је поделио/ла објаву дана 29. Нов 2015. у 4:54 PST

- Amei o vestido da @andressaurachoficial ! O vestido foi feito pela estilista @maylysakowski 😍😍😍 #universodasnoivas #noiva #noivas #noivinha #noivado #wedding #casamento #casamentos #vestido #vestidos #vestidodefesta #moda #formatura #eventos

Објава коју дели O Universo das noivas (@ouniversodasnoivas) дана 1. Нов 2015. у 8:24 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.