UEFA prihvatila Poketinov predlog oko fotografisanja

Izvor: Mondo, 01.Jun.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA prihvatila Poketinov predlog oko fotografisanja

Finalistima Lige šampiona ponuđene dve mogućnosti za grupnu fotografiju pred utakmicu koja će, nažalost, početi minutom ćutanja.

Foto: Dan Mullan/Getty Images/Guliver

Bravo za UEFA!

U Evropskoj fudbalskoj federaciji odlučili su da prihvate predlog Maurisija Poketina i da uoči večerašnjeg finala Lige šampiona između Totenhema i Liverpula omoguće timovima da na grupnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fotografiji pred utakmicu budu i rezervni igrači, a ne samo onih 11 u startnoj postavi.

O ovoj promeni u protokolu novinari su zvanično obavešetni tokom dana, što je izazvalo veliki broj pozitivnih komentara.

At Pochettino's request pic.twitter.com/UhhPh59zWg

— Tom Allnutt (@TomAllnuttAFP) June 1, 2019

Nažalost, utakmica u Madridu počeće minutom ćutanja u znak sećanja na nekadašnjeg reprezentativca Španije Hosea Antonija Rejesa koji je poginuo jutros u saobraćajnoj nesreći.

"Uefa i evropski fudbal su veoma tužni zbog strašne vesti da je Hose Antonio Rejes preminuo. Želim da izrazim saučešće njegovoj porodici i bližnjima. Imao je sjajnu karijeru i osvojio je brojne trofeje gde god da je igrao. Šokiran sam i tužan što je njegov život na tako tragičan način prekinut", rekao je predsednik UEFA, Aleksander Čeferin.

Finale Lige šampiona igra se od 21.00 na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu, a utakmicu možete pratiti uživo na MONDU, kao i u prenosu na TV Arena Sport.



Izvor: MONDO

View this post on Instagram

Vreme je za poslednju i najveću utakmicu sezone - #UCLFinal! 21h, Vanda Metropolitano, @spursofficial - @liverpoolfc! Ko će podići "ušatog"? #tottenham #liverpool #ucl #lugasampiona #finale #sport #fudbal #mondosport

A post shared by MONDO Sport (@mondorssport) on Jun 1, 2019 at 4:05am PDT

POVEZANE VESTI:

VIDEO: Pojavio se na ulicama Madrida i napravio haos!Roberto Karlos za MONDO o najboljem meču sezone!
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ovo su TE fotke (ANKETA)

Izvor: Mondo, 01.Jun.2019

Bilo bi odlično kada bi predlog Maurisija Poketina postao praksa....Predlog Totenhemovog trenera Maurisija Poketina naišao je na pozitivnu reakciju UEFA, pa su se njegovi fudbaleri, kao i igrači Liverpula, uoči finala Lige šampiona u Madridu slikali drugačije nego što je dosad bilo uobičajeno...Umesto...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.