UEFA danas menja odluku, poštedeće nas prolećnih bruka u Ligi šampiona!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA danas menja odluku, poštedeće nas prolećnih bruka u Ligi šampiona!

Izgleda da su i sami shvatili, pritisak klubova veliki, sudije se slažu...

Danas je odluka i izgleda da će ona biti promenjena. Prema informacijama španskih medija, sudije su, predvođene Robertom Rosetijem predložile uvođenje VAR tehnologije od ovog proleća.

Prvobitno je UEFA odbila zahtev klubova da VAR bude uveden u fazi eliminacije, jer navodno nema vremena da se implementira, ali sada su se stvari promenile.

Nekoliko problematičnih odluka, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bruke koje se dešavaju godinama u nokaut fazi su pojačale pritisak ove jeseni, pa će izgleda odluka biti da od osmine finala VAR bude uveden na mečevima Lige šampiona već u februaru.

Sudije tvrde da posebna obuka zakazana za februar nije potrebna, da su vodeći arbitri na Mundijalu već obučeni, da se u velikom broju najjačih liga osim PL koristi VAR, i da neće biti problema sa uigranim sudijskim timovima iz Španije, Italije, Nemačke, Francuske koji će kontrolisati odluke iz takozvane sudijske sobe.

Videćemo šta će se danas desiti na zasedanju izvršnog komiteta UEFA u Dablinu kada odluka bude na dnevnom redu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO: VAR u Ligi šampiona ove sezone!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2018

Iako je dugo vremena trvdoglavo odbijala upotrebu video tehnologija kao pomoć sudijama, UEFA je konačno popustila i odobrila korišćenje VAR tehnologije u Ligi šampiona. I to od ove sezone! Evropska kuća fudbala je potvrdila da će VAR biti korišćen u mečevima Lige šampiona u nokaut fazi od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.