UEFA bez milosti - Drakonska kazna za prvaka Engleske, poslednja prilika za Gvardiolu, šta će biti sa klubom?!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2020, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA bez milosti - Drakonska kazna za prvaka Engleske, poslednja prilika za Gvardiolu, šta će biti sa klubom?!

Stigla oštra poruka UEFE.

Dugo se krčkalo, još od Špigelovih pisanja kada su Nemci došli u posed procurelih dokumenata poslovanja šampiona Premijer lige. Spekulisalo se da cifre koje su dostavljene UEFI oko istrage poslovanja zarad odbrane od FFP nisu realne, sada su stigle i potvrde.

Mančester Siti je kažnjen sa 30 miliona evra i suspenzijom nastupa u Ligi šampiona u naredne dve sezone!

Ovo je ogroman udarac za Gvardiolinu ekipu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << može doneti i raspad kluba finansiran novcem iz Katara. Presuda glasi da su izveštaji dostavljeni UEFI bili "prenaduvani" i lažni, te da novac koji se uliva iz sponzorskih ugovora ustvari velikom većinom dolaze iz privatnog džepa Šeika Mansura bin Zajeda koji je vlasnik kluba.

Očekujemo uskoro i više podataka.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reakcija sa "Etihada" - Razočarani, ne iznenađeni, sledi žalba! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2020

Kazna iz vedra neba i to kakva...Preneli smo, Mančester siti je dobio kaznu iz Uefe zbog kršenja FFP-a, moraće da plate 30 miliona evra i neće imati pravo učešća u Ligi šampiona u čak naredne dve sezone!..Detaljnije OVDE...Stigla je i prva reakcija kluba, ističi da su razočarani odlukom, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.