UEFA: Liga šampiona u Lisabonu, Liga Evrope u četiri grada u Nemačkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 16:31

UEFA: Liga šampiona u Lisabonu, Liga Evrope u četiri grada u Nemačkoj

Takmičenje u Ligi šampiona i Ligi Evrope biće nastavljeno početkom avgusta, saopštio je danas Izvršni komitet UEFA.

Liga šampiona posle prekida zbog koronavirusa počeće 7. avgusta preostalim utakmicama osmine finala, dok će takmičenje u LE startovati dva dana ranije mečevima šesnaestine finala.

Odlučeno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će završni turnir LŠ, na kome ce učestvovati osam ekipa, biti održan u Lisabonu, a četvrtfinala, polufinala i finale igraće se u periodu od 12. do 23. avgusta.

U Ligi Evrope četvrtfinalni, polufinalni i finalni susreti će biti odigrani u četiri grada u Nemačkoj - Kelnu, Duizburgu, Dizeldorfu i Gelzenkirhenu, u periodu između 10. i 24. avgusta.

Odlučeno je da će kvalifikacije za Ligu šampiona početi 8. avgusta, a za Ligu Evrope 20. avgusta, a u svakoj rundi kvalifikacija ekipe će igrati samo po jedan meč i neće biti revanša.

UEFA Superkup, koji je trebalo da se igra u Portu, održaće se u Budimpešti 24. septembra.

Evropsko prvenstvo biće održano u periodu od 11. juna do 11. jula 2021. godine, a svih 12 prvobitno određenih gradova ostaće domaćini i sledeće godine: Amsterdam, Baku, Bilbao, Bukurešt, Budimpešta, Kopenhagen, Dablin, Glazgov, London, Minhen, Rim i Sankt Peterburg.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.