U Trnavi nemaju dilemu: Zvezda je favorit, teže u revanšu!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Trnavi nemaju dilemu: "Zvezda je favorit, teže u revanšu!"

Fudbaleri Spartaka iz Trnave prepustili su Crvenoj zvezdi ulogu favorita i naveli danas da će revanš biti mnogo zahtevniji od prve utakmice.

"Znamo sa kakvim protivnikom nas čeka utakmica. Zvezda je favorit, ali imamo svoj cilj i da će nam biti mnogo lakše ako ponovimo utakmicu iz Beograda", rekao je Marek Bakoš slovačkim medijima.

Zvezda i Spartak igrali su prošle nedelje 1:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona.

Strelac gola za Spartak u Beogradu Erik Grendel kazao je da očekuje mnogo težu utakmicu u Trnavi.

"Čeka nas revanš koji će biti mnogo zahtevniji nego prvi duel", kazao je Grendel.

Sa sličnom ocenom pred medije je izašao i Radoslav Latal, trener slovačke ekipe.

"Svesni smo koliko je jaka Crvena zvezda, u Beogradu smo odradili tek pola posla. Igru baziramo na odbrani, pa nam u revanšu odgovara i remi bez golova. U dvomeč smo ušli kao autsajderi, pa je Zvezda i dalje favorit", zaključio je on.

Revanš će se igrati u utorak od 20.30 u Trnavi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Latal: Zvezda je i dalje favorit

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2018

Trener Spartaka iz Trnave Radoslav Lalat oprezan je pred sutrašnji revanš meč 3. kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona protiv Crvene zvezde...RADEK LÁTAL V OBKLOPENÍ NAŠICH MÉDIÍ ⚪⚫..A post shared by FC Spartak Trnava - official (@spartak_sk) on Aug 7, 2018 at 3:28pm PDT..Nekadašnji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.