Tuhel saopštio vesti koje se neće dopasti Delijama!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel saopštio vesti koje se neće dopasti "Delijama"!

Nemac nema dilemu.

Jedan od najzanimljivijih duela u sutrašnjem programu Lige šampiona biće onaj u Parizu gde će Pari Sen Žermen ugostiti Liverpul.

Oba tima idu na pobedu jer žele da obezbede plasman u narednu rundu takmičenja, a trener domaće ekipe Tomas Tuhel imao je razloga za brigu prethodnih dana.

Razlog je jasan, Nejmar i Mbape su se vratili povređeni nakon reprezentativne pauze >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i mnogi su mislili da će morati da propuste najbitniji meč u sezoni.

Međutim, Tuhel je na današnjoj konferenciji za štampu istakao da će obojica početi meč protiv "Redsa", te da su spremni za veliki izazov.

U Zvezdi su se možda ponadali da će dve superzvezde propustiti poslednji meč grupne faze u Beogradu, ali nakon što su odmorili protiv Tuluza u prvenstvu, koliko sutra se vraćaju na teren.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.