Tuhel razočaran sa UEFA: Da li je nas iko pitao?

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 21:39

Tuhel razočaran sa UEFA: Da li je nas iko pitao?

Trener Čelsija Tomas Tuhel je pred prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida govorio o Superligi Evrope, takmičenju koje je njegov klub napustio.

Nemac je rekao da razmišlja samo o završnici ovosezonske Lige šampiona, kao i da su oba kluba zaslužila da igraju polufinale iz sportskih razloga, a ne političkih.

"Imao sam sreće da učestvujem u tome od nokaut faze i do ovoga smo došli odličnim rezultatima. Ako postoje problemi na sportsko-političkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nivou, to se na tom nivou mora i rešavati", rekao je Tuhel.

Od sezone 2024/2025. Liga šampiona će promeniti format takmičenja, učestvovaće 36 klubova i biće mnogo više utakmica, ujedno i više zarade za klubove koji su želeli da se "otcepe".

"Nisam siguran da mi se sviđa ta reforma Lige šampiona. Sve što ja vidim je da ćemo igrati više utakmica i teško mi je da budem uzbuđen zbog toga. Sve priče oko Superlige su nas nateerale da zaboravimo na promene u Ligi šampiona. Jesu li iz UEFA uopšte pričali sa trenerima i igračima? Mislim da nisu. Imamo toliko novih formata, tu je i Liga nacija...", razočaran je Tuhel.

"Bitno je samo da se igra što više. To nije kvalitet, to je samo više mečeva. Istovremeno, imamo pravo na samo tri izmene u Premijer ligi, koja je najteža liga", zaključio je nemački stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuhel razočaran UEFA: Da li je iko pitao nas?

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2021, 07:57

Trener Čelsija Tomas Tuhel je pred prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida govorio o Superligi Evrope, takmičenju koje je njegov klub napustio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.