Tuhel ima dve želje, starog poznanika i nemačkog reprezentativca!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel ima dve želje, starog poznanika i nemačkog reprezentativca!

Trener PSŽ naložio upravi koga da mu dovede u narednom periodu.

"Sveci" igraju jako dobro ove sezone, imali su kiks ili dva u Francuskoj, ali su i dalje na čelu tabele sa solidnim viškom bodova, dok su u Ligi šampiona prvi u grupi nakon polovine utakmica, imaju maksimalan učinak i praznu mrežu.

Ipak, žele u klubu dodatno da ojačaju odbranu, pa je tako Tomas Tuhel naložio upravi kluba da mu angažuje desnog beka Borusije Dortmund Lukaša Piščeka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Iskusni 34-godišnji defanzivac ima ugovor sa "Milionerima" do kraja sezone, što bi "Sveci" mogli da iskoriste.

Druga želja šefa struke Parižana je vezista Juventusa Emre Džan.

Bivši fudbaler Liverpula po svemu sudeći nije u Sarijevim planovima, nije registrovan za Ligu šampiona i mogao bi da promeni sredinu.

Zbog novonastale situacije u Torinu, veliki broj klubova je stao u red za Džanov potpis, ali jasno je da PSŽ ume da zaseni konkurenciju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.