Trojica vezista na listi želja Parižana, kome će pokvariti planove, Barsi, Čelsiju ili trenerovom bivšem klubu?

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica vezista na listi želja Parižana, kome će pokvariti planove, Barsi, Čelsiju ili trenerovom bivšem klubu?

PSŽ još nije kupovao ovog leta, mučili su muku sa FFP, ali su sada ponovo u situaciji da pazare.

Pari sen Žermen je minule sezone osvojio sve trofeje, osim u Ligi šampiona, ali je zbog neuspeha u elitnom takmičenju "korpu" dobio Unaj Emeri.

Španac je preuzeo Arsenal, a na njegovo mesto na "Parku prinčeva" seo je nemački stručnjak Tomas Tuhel.

Pod palicom novog stratega Parižani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu kupovali, ali bi to uskoro moglo da se promeni.

Naime, PSŽ traži dvojicu centralnih vezista, a na radaru su tri imena.

Prvo je Frenki De Jong iz Ajaksa, za čije usluge je zagrizla i Barselona. Mladi Holanđanin, kojeg porede se Francom Bekenbauerom, je već dugo na radaru Barse, koja je slala dve ponude za njegove usluge, šuška se i o trećoj, a u Kataloniji su spremni i da ga kaparišu za naredno leto.

Ipak, PSŽ bi mogao da im pokvari planove, Ajaks traži 50 miliona evra, videćemo ko će prvi ponuditi taj novac.

Druge dve želje su Ngolo Kante iz Čelsija i Džulijan Vajgl iz Borusije Dortmund.

Kante je gotovo nemoguća misija, teško da će se novi trener "Plavaca" Mauricio Sari odreći usluga sjajnog veziste, koji je bio ključni igrač Čelsija u minule dve sezone, a nedavno je postao i prvak sveta.

Tako se čini da će izbor pasti na Vajgla, kog Tuhel izuzetno dobro poznaje, iz vremena kada su sarađivali na "Signal Iduna Parku".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PSŽ i Barselona baš ne mogu da se smisle... Sveci kvare Kataloncima još jedan veliki posao!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2018

Pari Sen Žermen je stao na žulj Barseloni po ko zna koji put u poslednjih nekoliko prelaznih rokova. Još od Tijaga Silve, kasnije Markinjosa, pa priča sa Veratijem i Nejmarom, PSŽ i Barselona konstantno ratuju na fudbalskoj pijaci. Odnose dva kluba su dodatno pogoršali oni mečevi pretporošle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.