Terza motivisao Pavkova - Da li su ove reči bile ključne za eksploziju protiv Liverpula?

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terza motivisao Pavkova - Da li su ove reči bile ključne za "eksploziju" protiv Liverpula?

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je na koji način je motivisao ekipu i junaka sinoćne utakmice.

Šampion Srbije savladao je moćni Liverpul u okviru 4. kola grupne faze Lige šampiona i tako postao prvi klub sa prostora bivše Jugoslavije koji je stigao do trijumfa u elitnom takmičenju.

Vicešampiona Evrope srušio je Milan Pavkov, skromni mladić iz Begeča koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pre početka utakmice bio motivisan od strane generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića.

U razgovoru za "Alo" Terzić je otkrio šta je rekao igračima pre početka utakmice i šta je poručio Milanu Pavkovu.

"Verovali smo u njega, istrpeli ga. Treneri i sportski radnici govorili su drugačije. Nismo slušali te priče. Stali smo iza momka, podržavali ga. Pred izazak na teren kazao sam igračima: 'Danas pišete istoriju, uradite nešto o čemu ćete moći da pričate unucima jednog dana'. Onda sam se okrenuo prema Pavkovu i rekao mu: 'Ovo je tvoje veče. Potrudi se da tvoja velika bista bude u centru Begeča'", rekao je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde preneo je reči Dragana Džajića koji je rekao da na "Marakani" nije viđena atmosfera slična sinoćnoj još od slavne pobede nad Bajernom 1991. godine.

"Ovo je početak stvaranja moćne Crvene zvezde! Neka se navijači vesele i raduju. Nama ostaje da dalje radimo. U subotu treba pobediti Dinamo iz Vranja", poručuje Zvezdan Terzić.

Narednu utakmicu u Ligi šampiona fudbaleri Crvene zvezde igraju posle reprezentativne pauze, a protivnik će im biti ekipa Napolija. Meč na "San Paolu" igra se 28. novembra od 21 čas.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.