TRANSFER O KOME SE PRIČA: Otišao Darko Lazić, menja ga Aco Pejović

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 12:37

TRANSFER O KOME SE PRIČA: Otišao Darko Lazić, menja ga Aco Pejović

Interesantna priča .

Interesantna priča dolazi iz fudbalskog kluba Sarajevo. Naime, “bordo” tim je doveo u svoje redove bivšeg igrača Radničkog iz Niša Aleksandar Pejovića.

Pejović ima 29 godina i u karijeri je igrao za Mladost iz Lučana, OFK Beograd, a nosio je i dres Dinama iz Minska.

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid

Ipak, ništa od ovoga ne bi bilo tako neobično da navijači Sarajeva nisu rešili da se malo našale

Alanyaspor'dan ayrılan Darko Lazic, Bosna Hersek'in FK Sarajevo takımına transfer oldu. pic.twitter.com/mmPNseYzbl

— Transfer Merkezi ™ (@TransferMerkez) January 11, 2019

Iz kluba je nedavno otišao Darko Lazić, štoper koji je sa Sarajlijama imao jednogodišnji ugovor. Zato su rešili da Pejoviću daju nadimak Aco, aludirajući na imena poznatih pevača.

Sarajevo će na startu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Konahsa iz Velsa, tima sa kojim se prošle sezone na međunarodnoj sceni sastala ekipa Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SESTRE VILIJAMS U SUZAMA: Korona ubila njihovog prvog trenera, nedavno je napunio 100 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020

Poslednje dane života proveo u izolaciji...Američki teniser Robert Riland je preminuo u svojoj stotoj godini života zbog upale pluća!..On je svoje poslednje dane proveo izolovan zbog pandemije koronavirusa, a 2. avgusta napunio je 100 godina..PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.