Svet o Zvezdi, ludi povratak šampiona Evrope, morbidna koreografija, prljavi Hrvat, ko je citirao Linekera?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svet o Zvezdi, ludi povratak šampiona Evrope, morbidna koreografija, "prljavi Hrvat", ko je citirao Linekera?

Povratak Zvezde u Ligu šampiona neki prikazuju kao iznenađenje, drugi kao senzaciju, bilo je i priča van terena, ali u prvom planu su navijači kako zbog slavlja posle meča, kao i zbog onoga što bi neke od rivala moglo da sačeka na "Marakani" u dva od tri meča grupne faze...

Povratak Zvezde u Ligu šampiona je privukao dosta pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u evropskim medijima, ne toliko zbog elimininacije Salcburga za koji ovo takmičenje u 21. veku ostaje Sveti Gral, već zbog načina na koji je izboren, velikog slavlja gostujućih navijača ali i činjenice da je Zvezda bivši šampion Evrope.

Engleski mediji podsećaju da je klub poslednji put u eliti igrao 1992. da je ovo povratak velikog kluba koji je dugo bio van mape, a slike slavlja na terenu obišle su svet.

"Dejli Mejl" podseća i na to da je prvi meč bio igran pred praznim tribinama, ali da je zato Zvezda imala neverovatnu podršku na ovom gostovanju.

U italijanskim medijima pišu da je ovo neočekivan ishod, da je Salcburg bio favorit pred dvomeč, ali i podsećaju na Zvezdinu prošlost, kao i na činjenicu da je tim bio na pragu eliminacije, ali da je za dva minuta promenio sve.

U analizi grupa u medijima, u četvrtom šeširu se kao "bomba" pominje Inter, ali i Galatasaraj i Zvezda, ne zbog kvaliteta tima, već vrućeg gostovanja, odnosno navijača.

U svakom slučaju, veliki uspeh, čekaćemo žreb danas, dugo je vremena prošlo, za navijače Zvezde i dalje se sve čini kao san, ali nema sumnje da ono pravo tek predstoji...

Malo smo bacili pogled i preko granice, to je uvek zanimljivo, osim priče o izbeglici Degeneku, pažnja se posvećuje "morbidnoj" koreografiji Delija, "četniku koji kolje austrijskog bika", zatim komentarima da je "prljavi" Hrvat Pongračić probudio Zvezdin inat kada je nagazio Pavkova, ali i Milojevićevom pomoćniku Kosanoviću koji je rekao da je fudbal igra u kojoj na kraju uvek pobede prežaljeni Srbi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.