Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 10:09

Sveci na sve ili ništa na Old Trafordu, Nagelsman odmarao najbolje za Istanbul

Vicešampion Evrope Pari Sen Žermen mora da ide na pobedu na Teatru snova. Oporavio se i David de Hea. Udarna trojka Nejmar-Mbape-Di Marija napada četu Olea Gunara Solskjera. Dvojka na Lajpcig u MOZZART kladionicama je čak 1,58! Probajte negde da nađete veću

Pre mesec i po dana Pari Sen Žermen i Mančester Junajted otvorili su takmičenje u Grupi H Lige šampiona, a Crveni đavoli su režirali iznenađenje u Parizu. Nije bilo mnogo onih koji su verovali da mogu ponesu tri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << boda sa Parka prinčeva protiv vicešampiona Evrope. Posle četiri runde izabranici Ole Gunara Solskjera sakupili su devet bodova, Sveci imaju tri manje i priliku za revanš (21.00).

Doduše, pritisak za goste na Old Trafordu biće popriličan, jer ukoliko izgube nade bi im sačuvao jedino scenario u kojem Lajpcig neće pobediti Bašakšehir. Ali Nejmar, Mbape i drugovi ne bi smeli da razmišljaju o porazu. S druge strane, Junajtedu kako trijumf, tako i remi garantuju nokaut fazu elitnog takmičenja. Ove sezone je jedna od najnepredvidljivijih ekipa na nivou “Liga petica”. Taman kada pomislite da su u konopcima, spremni da budu nokautirani, odnosno da se Oleu sprema otkaz, Đavo crvene boje se automatski digne iz pepela i krene rajskim putem posutim pobedama.

Junajted je trenutno u najdužoj seriji trijumfa od starta sezone – sakupio ih je četiri, iako se za vikend protiv Sautemptona borio za život. Večiti džoker Ole Gunar, pronašao je svog džokera sa klupe - Edinsona Kavanija, a on je po ulasku pokazao da je sjajan u tandemu sa Brunom Fernandesom. Nameštali su jedan drugom golove za povratak od 2:0 do 2:2, a potom je El Matador u drugom minutu sudijske nadoknade pokosio Svece.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE PARI SEN ŽERMEN DA BUDE ŠAMPION EVROPE JE 15,0.

U sredu Mančester ponovo igra protiv Svetaca, ovoga puta onih iz Grada svetlosti, a deluje da je norveški stručnjak konačno shvatio da je Kavani zreo za startnih 11. Ako iko poznaje Svece, onda je to Urugvajac koji je sedam godina nosio dres Parižana, a letos je upravo iz redova PSŽ-a stigao u crveni deo Mančestera.

Da blesne i protiv kluba čiji je najbolji strelac u istoriji. Što se PSŽ-a tiče ispustio je bodove za vikend protiv Bordoa (2:2), pre toga je poražen od Monaka u Kneževini (3:2), ali ipak se radi o timu beskrajnog napadačkog potencijala, koji dolazi da osvoji Teatar snova.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dobre vesti za Olea Gunara Solskjera. Španac David de Hea, koji se povredio u nedelju u Sautemptonu, kada je kolenom udario u stativu kod drugog gola domaćina, morao je da napusti igru na poluvremenu, oporavio se od povrede i spreman je za duel sa vicešampionom Evrope. Ako Norvežanin ne bude hteo da riskira tu je isto tako pouzdan golman Din Henderson. U ekipu se vraća i Entoni Marsijal kao i Pol Pogba. Francuza je mučio skočni zglob, ali je spreman da odigra jubilarni 50. meč u Ligi šampiona. Holanđanin Roni van de Bek ima manji problem sa zglobom, ali se očekuje da će nekadašnji as Ajaksa da bude dostupan večeras na Old Trafordu. Van stroja je Luk Šou zbog povrede, dok Aksel Tuanzebe pauzira zbog kartona.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE MANČESTER JUNAJTED DA OSVOJI LIGU ŠAMPIONA JE 25,0.

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel od starta sezone ne može da računa na najjači tim. Konačno je udarna trojka spremna, Nejmar-Mbape-Di Marija. Brazilac Markinjos je propustio meč u nedelju protiv Bordoa u Ligi 1 i pod znakom je za meč na Old Trafordu. Van stroja ostaju Nemci Julijem Draksler i Tilo Kerer. Zanimljiva je statistika koja kaže da u prethodna tri meča ovih rivala uvek su gostujuće ekipe pobeđivale.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Lajpcig ima imperativ pobede u Istanbulu protiv Bašakšehira (18.55). Bikovi ove sezone pobeđuju na svom terenu, ali u gostima nisu postili ni gol u Parizu i Mančesteru. Turski prvak ne može da računa na našeg Danijela Aleksića koji ima korona virus. Povređeni su Mehmet Topal, Enco Kriveli i Žunior Saisara.

Ni Nemci neće biti kompletni. Fale Korejac Hvang Hi Čan (korona), Lukas Klosterman, Fabris Hartman, Konrad Lajmer i Bendžamin Henriks. Trener gostiju Julijan Nagelsman je za vikend u meču protiv Arminije Iz Bilefelda odmarao najbolje igrače – Jusufa Poulsena, Emila Forsberga, Marsela Sabicera i Kristofera Nkunkua. U prvom meču u Lajpcigu, domaćin je pobedio turskog šampiona sa 2:0, a oba gola postigao je Španac Anhelino.

Dvojka na Lajpcig u MOZZART kladionicama je čak 1,58! Probajte negde da nađete veću!

LIGA ŠAMPIONA - 5. KOLO

Utorak

GRUPA A

Lokomotiva – RB Salcburg 1:3 (0:2)

/Mirančuk 79p - Beriša 28, 41, Adejemi 81/

Atletiko Madrid – Bajern 1:1 (1:0)

/Feliks 26 - Miler 86pen/

GRUPA B

Šahtjor - Real Madrid 2:0 (0:0)

/Dentinjo 57, Solomon 82/

Menhengladbah – Inter 2:3 (1:1)

/Plea 45, 76 – Darmijan 17, Lukaku 64, 73/

GRUPA C

Utorak

Marselj - Olimpijakos 2:1 (0:1)

/Paje 55pen, 75pen - Kamara 33/

Porto - Mančester Siti 0:0 (0:0)

GRUPA D

Liverpul - Ajaks 1:0 (0:0)

/Džons 58/

Atalanta - Midtjiland 1:1 (0:1)

/Romero 79 - Šols 13/

Sreda

GRUPA E

18.55: (2,75) Krasnodar (3,05) Ren (2,75)

21.00: (2,75) Sevilja (3,20) Čelsi (2,65)

GRUPA F

21.00: (1,75) Dortmund (3,70) Lacio (4,70)

21.00: (2,20) Klub Briž (3,40) Zenit (3,30)

GRUPA G

21.00: (1,30) Juventus (5,20) Dinamo Kijev (11,0)

21.00: (5,50) Ferencvaroš (3,90) Barselona (1,65)

GRUPA H

18.55: (6,00) Bašakšehir (4,00) RB Lajpcig (1,58)

21.00: (2,75) Mančester Junajted (3,35) PSŽ (2,55)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.