Super priznanje: Alimpijević u Letnjoj ligi na klupi San Antonija

Izvor: B92, 25.Jun.2022, 09:38

Super priznanje: Alimpijević u Letnjoj ligi na klupi San Antonija

Dušan Alimpijević je dobio još jedno priznanje posle odličnih rezultata sa ekipom Burse u protekloj sezoni.

Mladi srpski stručnjak će biti deo stručnog tima višestrukog NBA šampiona, ekipe San Antonija, i to u Letnjoj ligi, a vest je objavio Miško Ražnatović.

Svakako, biće to odlična prilika za stručnjaka iz Lazarevca da napreduje i sazna nešto novo od velikog trenerskog vuka, Grega Popovića.

Alimpijević je prošle sezone privukao veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pažnju košarkaške javnosti kada je sa Bursom stigao do finala Evrokupa.

U karijeri, mladi stručnjak je vodio ekipe Crvene zvezde, Vojvodine, Spartaka iz Subotice, FMP-a, Avtodara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   NBA,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JOŠ JEDAN SRBIN U NBA LIGI: Alimpijević u stručnom štabu San Antonio Sparsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022

Privukao je veliku pažnju rezultatima...Skrenuo je pažnju na sebe Dušan Alimpijević pošto je sa Bursom uspeo da napravi veliko iznenađenje i stigne do finala Evrokupa gde je poražen od Virtusa, a dobar rezultat je ostvario i u turskom šampionjatu gde je stigao do četvrtfinala plej-ofa u kojem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.