„Studenti“ zasukli rukave: Cilj – odbrana duple krune

Izvor: KGsport.info, 15.Jan.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Studenti“ zasukli rukave: Cilj – odbrana duple krune

Igrači kragujevačkog Ekonomca od juče su ponovo u trenažnom procesu. Trener Predrag Rajić je okupljenim prvotimcima najpre saopštio plan priprema, nakon čega je odrađen i prvi trening u novoj 2019. godini.
Ambicije popularnih „studenata“ su jasne i vezane su za odbranu duple krune, čime bi se potvrdila višegodišnja dominacija na domaćoj sceni. Prirotet je svakako prvenstvo, odnosno osvajanje jedanaeste titule šampiona države, koja bi poslužila i kao „ulaznica“ >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << za Ligu šampiona.
„Studenti“ su dosadašnjih jedanaest kola u Prvoj ligi Srbije odigrali bez greške i sa maksimalnim učinkom. Ipak sezona je duga, a Kragujevčane očekuje još veliki broj utakmica na oba domaća fronta, zbog čega je izuzetno važno da igrači srpskog šampiona odrade kvalitetno zimske pripreme.
Ono što će treneru Rajiću i njegovom stručnom štabu umnogome olakšati posao u prvoj fazi priprema, jeste to što je većina igrača Ekonomca zimsku pauzu provela „radno“, nastupajući na turnirima širom bivše Jugoslavije, tako da neće imati problema sa ulaskom u trenažni proces.
U početnoj fazi priprema uglavnom će se raditi na fizičkoj pripremi prvotimaca, a od druge nedelje sledi nešto ozbiljniji rad. Za 27. januar ugovoren je i prvi kontrolni susret sa Konjarnikom, a moguće je da to bude i jedina provera srpskog šampiona u okviru ovih priprema.
Kada je u pitanju igrački kadar, dres srpskog šampiona za sada je zadužio samo povratnik Srđan Ivanković, reprezentativac Bosne i Hercegovine, a u prvi tim ponovo su prekomandovani talentovani Andreja Stojčevski i Lazar Milosavljević. Klub je tokom zimske pauze napustio samo Slobodan Rajčević, koji karijeru nastavlja u Libanu, dok će Brazilac Divanei odsustvovati duži vremenski period usled povrede.
Sezona u Prvoj futsal ligi Srbije nastavlja se 8. februara, kada će Ekonomac u okviru 12. kola ugostiti ekipu Vranja.

Foto: ekonomac.com

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Golman Intera pojačao banjalučki Borac

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2019, 15:19

Tolerancija na nedisciplinu, nezalaganje i neborbenost biće nula. Neću trpjeti nikoga, rekao je juče Darko Vojvodić, trener Borca, na početku priprema za nastavak sezone u Prvoj ligi RS, gdje je cilj osvajanje titule prvaka, koja donosi povratak u BHT Premijer ligu BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.