Stigla prava jesen, treneri će padati kao lišće, Roma traži novog čoveka?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla prava jesen, treneri će padati kao lišće, Roma traži novog čoveka?

Poraz od Liliputanaca iz Ferare doveo Di Frančeska blizu otkaza, raspored je takav da će se teško izvući...

Novi poraz Rome, navijači su besni, ali i uprava više nema poverenja u Di Frančeska. Predsednik Palota je besan, prvi put razmišlja o smeni trenera. Naime, posle poraza od SPAL-a, Rimljani su ponovo pokazali da nemaju nikakav kontinuitet, da su sposobni da dobiju derbi grada, ali onda izgube od tima koji je mnogo slabiji.

Ovo je treći poraz u šampionatu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << primili su 12 golova, ponovo kao protiv Bolonje i Reala nisu našli put do mreže.

Palota je navodno Di Frančesku dao četiri utakmice, dve protiv CSKA u Ligi šampiona i dva teška gostovanja u Napulju i Firenci. Ako ne bude bilo poboljšanja, bivši trener Sasuola dobiće otkaz.

Ali, ko bi mogao da ga nasledi?

Teško je reći, odmah se pominje večiti kandidat Montela, ali mnogi veruju da bi Kapelo mogao da se iz penzije vrati na mesto uspeha. Za sada je rano za spekulacije, ali zaista nije lako, "Vučica" je očekivala mnogo više, prst je uperen i u Monćija, ni njegova pojačanja ne deluju dobro...

Sačekajmo ipak, ima li tim snage da se vrati, igrači demantuju da su potcenili rivala, ali nije bilo ni malo vatre kao protiv Lacija, niti želje u jučerašnjem meču...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.