Stigao je iz Niša i uvodi Olimpijakos u Ligu šampiona!

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao je iz Niša i uvodi Olimpijakos u Ligu šampiona!

Srpski napadač bio strelac DVA pogotka za jako važnu pobedu Pirejaca!

Lazar Ranđelović odigrao je najbolji meč svoje mlade karijere!

Donedavni mladi reprezentativac Srbije i krilo Radničkog iz Niša doneo je Olimpijakosu UBEDLJIVU pobedu u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona.

Bio je strelac čak dva gola, u konačnom trijumfu:

Olimpijakos - Krasnodar 4:0 (1:0)

Foto: Tanjug/AP/Thanašis Stavrakis Saigrači grle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ranđelovića (broj 97)

Srpski ofanzivac dao je prvi gol u 78. minutu, u zicer situaciji na asistenciju čuvenog Matjua Valbuene, a drugi put je zatresao mrežu Rusa pet minuta pre kraja, šutem sa ivice peterca!

Preostala dva gola za Grke dali su Gerero u 30. minutu (na slici) i Danijel Podens, lob udarcem preko golmana gostiju Matveja Safonova.

I u gostujućem timu igrao je srpski igrač, defanzivac Uroš Spajić i nije uspeo da spreči debakl, koji ostavlja samo teoretsku šansu ruskom klubu da može uđe u društvo najboljih.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.