Stanković: Prvi korak prema grupnoj fazi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2020, 06:32

Stanković: Prvi korak prema grupnoj fazi

Pobedom protiv Evrope napravili smo prvi korak prema cilju koji se zove ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

Zvezda je savladala tim sa Gibraltara 5:0 i sledi joj duel drugog kola protiv Dinama iz Tbilisija ili Tirane.

"Čestitam igračima na pobedi i na dobroj igri. Prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dvadesetak minuta su mislili da odmah mogu da završe utakmicu, ali sam im rekao da budu mirni i strpljivi tokom čitavog meča i da ćemo slomiti protivnika pre ili kasnije. Svaki gol mi je drag, ali glavni utisak su dva pogotka pred kraj prvog poluvremena. Sigurno su uticala na naš i njihov moral. Mogli smo još golova da postignemo da su izbori u završnici bili drugačiji", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

Zvezdin trener istakao je da su evropske utakmice posebne.

"Drago mi je što smo počeli od prvog kola. Evropa je nešto drugo, uz dužno poštovanje svima. Oseti se razlika i svaki meč sa sobom nosi nešto posebno", poručio je Stanković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stanković jasan: Tbilisi ili Tirana? Bilo ko! Naš cilj je grupna faza Lige šampiona!

Izvor: OkRadio.rs, 19.Avg.2020

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković čestitao je svojim fudbalerima na večerašnjoj pobedi i naveo da je ostvaren prvi korak ka plasmanu u grupnu fazu. - Čestitam mojim momcima na lepoj pobedi, dobroj igri. Možda su mislili da mogu odmah, u prvih 20-ak minuta da završe utakmicu, ali sam im rekao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.