Stamenković branio za najveći srpski klub

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamenković branio za najveći srpski klub


Sadig Sadigov, predsednik Nefčija, na promociji Saše Stamenkovića u pojačanje šampiona Azerbejdžana, izrazio je oduševljenje što je angažovao Srbina.
Cilj je da promovišemo Azerbejdžan i dovodimo kvalitetne fudbalere, a Saša Stamenković je branio za najveći srpski klub, nekadašnjeg šampiona Evrope. Verujemo da će nam pomoći da ostvarimo uspehe u kvalifikacijama za Ligu šampiona – rekao je Sadigov.
Stamenkoviću je udovoljeno da nosi crveni golmanski dres sa brojem 30.
Znam da je Nefči najveći klub ovde, čast mi je što sam njegov član – rekao je Stamenković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komplimenti Zvezdi na promociji Stamenkovića

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2011, 01:43

Dojučerašnji golman Crvene zvezde zvanično je promovisan u ekipi Nefčija, šampionu Azerbejdžana. Stamenkoviću ispunjena želja u vezi sa bojom dresa, pa je na promociji pozirao sa crvenim dresom sa brojem 30.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.