Srpski maestro slavi, ovako mu je UEFA čestitala rođendan (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski 'maestro' slavi, ovako mu je UEFA čestitala rođendan (video)

Vezni fudbaler Ajaksa i srpski reprezentativac Dušan Tadić danas slavi trideseti rođendan.

Na dan kada reprezentacija Srbije igra poslednju utakmicu grupne faze Lige nacija Dušan Tadić slavi trideseti rođendan.

Srpski reprezentativci imaće priliku da pobedom nad Litvanijom čestitaju saigraču rođendan, a videćemo da li će Duća sebe počastiti golom ili asistencijom.

Prvotimac Ajaksa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << letos je napravio odličan potez selidbom u klub iz Amsterdama, a to pokazuju i brojke na startu nove sezone.

UEFA je putem zvaničnog naloga Lige šampiona na Tviteru čestitala srpskom maestru rođendan i podsetila kakav je majstor.

Na 22 nastupa u dresu Ajaksa Dušan Tadić je već zabeležio 9 asistencija i postigao 11 golova. Dodajte tome po jedan gol i asistenciju koje je upisao za državni tim u Ligi nacija i dolazimo do odličnog učinka srpskog fudbalera ove jeseni.

Dušanu Tadiću želimo sve najbolje za rođendan uz nadu da će biti deo reprezentacije koja će 2020. godine igrati na Evropskom prvenstvu, prvi put posle 20 godina.

🇷🇸 Dušan Tadić - 30 today! 🎈

For @AFCAjax_EN 💪

🔴 22 games

⚽️ 11 goals

🅰️ 9 assists #UCL pic.twitter.com/Yjqpp8N00g

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 20. новембар 2018.

DUSAN TADIC DAY! 🎉

🇷🇸 Congrats, Dusan! 3️⃣0️⃣pic.twitter.com/OdzL5EjgKa

— AFC Ajax (English) (@AFCAjax_EN) 20. новембар 2018.

🎂🎉 Srećan 30. rođendan želimo Dušanu Tadiću!

Sve najbolje, Dućo! 🇷🇸🦅#SrcemSvim #Orlovi #FSS pic.twitter.com/hEVwgoG6RM

— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) 20. новембар 2018.

Reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Vojvodine @TadicOfficial danas slavi svoj 30. rođendan! Želimo mu sve najbolje u životu i karijeri i pobedu večeras protiv Litvanije!💪🇷🇸🦅⚽️ Srećan rođendan, Duća!🎂 #fkvojvodina #tadic pic.twitter.com/ykO6pZ4bvS

— FK VOJVODINA (@FKVojvodina1914) 20. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Torta za slavljenika, a ovo je Tadićeva želja (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018

Reprezentativne kolege postarale su se da Dušan Tadić dobije rođendansku tortu. Evo šta je srpski fudbaler poželeo...Srpski reprezentativac Dušan Tadić proslavlja trideseti rođendan, a večeras ćemo videti da li će rođendanac imati obaveze u državnom timu..."Orlovi" igraju protiv Litvanije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.