Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2021, 11:44

Sport u martu: Krećemo sa Partizanom, završavamo sa Azerbejdžanom

Gledaćemo i derbije Mančestera, Madrida, Ligu šampiona...

Kalendarski još je zima, ali sunce je granulo, a uskoro će i odlučujuće utakmice u skoro svim velikim takmičenjima što je jasna naznaka: eto nama proleća. I u njemu pregršt sportskih manifestacija koje ćemo sa uživanjem pratiti.

Kad je mart u pitanju, već koliko danas derbi 25. kola Superlige između Partizana i Vojvodine, sutra opet crno-beli na terenu, košarkaška sekcija doduše, protiv Trenta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << juri četvrtfinale Evrokupa. U četvrtak velika borba Liverpula i Čelsija za mesto u Ligi šampiona, pa u subotu najveći okršaj nemačkog fudbala između Bajerna i Borusije Dortmud, a u nedelju madridski derbi Atletika i Reala, odnosno mančesterski u kome će koplja ukrstiti Siti i Junajted.

I to je samo prva nedelja marta u kome nas čeka i nastavak takmičenja u Ligi šampiona, Evroligi, svim državnim šampionatima, ali i početak kvalifikacija za Mundijal u Kataru u kojima će Dragan Stojković Piksi debitovati na klupi Srbije. Republika Irska, Portugalija i Azerbejdžan za početak, biće uzbudljivo.

Čisto kao nagoveštaj svega onog što nas čeka u trećem mesecu 2021. godine...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.