Spisak sve duži, koga će Zvezda dovesti - Gambijca, Egipćanina, Ukrajinca, Argentinca, ili - Marokanca? (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak sve duži, koga će Zvezda dovesti - Gambijca, Egipćanina, Ukrajinca, Argentinca, ili - Marokanca? (video)

Odluka bi trebalo da bude doneta vrlo brzo.

Odmah posle plasmana crveno-belih u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, uprava Crvene zvezde krenula je u novu akciju - dovođenja još jednog pojačanja u ofanzivi, pre svega na krilu.

Kako vreme prolazi, u medijima se pojavljuje sve veći broj imena koja se povezuju sa srpskim šampionom.

Sve je počelo sinoć, kada se pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vest da se Zvezda interesuje za Egipćanina Amra Vardu iz PAOK-a i Gambijca Lamina Jala iz Salernitane.

Ranije danas je u prvi plan izbio Argentinac Mateo Garsija iz španskog Las Palmasa, a onda su i Ukrajinci lansirali ''bombu'' informacijom da se navodno Zvezda zanima i za 21-godišnjeg Mikolu Šaparenka i da bi za njega mogla da izdvoji značajnu sumu novca.

Spisak spekulacija se tu ne završava, pa ''Telegraf'' danas prenosi dodatna saznanja da je u igri za dolazak u Zvezdu i rođeni Marokanac Mohamed Rarsala Kadfi, poznatiji kao Moha!

Ovaj momak ima 25 godina, igra na krilnim pozicijama u ofanzivi, pre svega na levoj strani, a član je Slovana iz Bratislave, sa kojim ima ugovor do juna 2022. godine.

Na ''Transfermarktu'' je procenjen na milion evra, a od početka ove sezone je na devet mečeva postigao jedan gol, uz tri asistencije.

Ukupno je za godinu i po u dresu Slovana upisao 16 golova, uz 19 asistencija na 35 utakmica.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nema većeg baksuza od Sparte: Plavšiću lakat u glavu, pa crveni – Trabzon ide dalje, Česi opet rano ispali (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2019

Leto 2017. Andrea Stramaćoni se razbacivao milionima. Česi su znali da će u sledećoj sezoni imati dva tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona i trka je krenula. Ali Italijan je sve pogrešno uradio. I Sparta se do danas nije oporavila. Ako je protiv Crvene zvezde te 2017. godine i naišla na boljeg,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.