Spektakl na Enfildu, Englez u Ligi šampiona nakon šest i po godina! (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl na Enfildu, Englez u Ligi šampiona nakon šest i po godina! (SASTAVI) (foto)

Na klupama oba tima "nemačka škola".

Pored meča u Beogradu između Crvene zvezde i Napolija, spektakl nas očekuje i u Liverpulu!

Domaćin će dočekati Pari Sen Žermen u prvom kolu grupe C Lige šampiona, a oba tima dočekuju meč u odličnom raspoloženju.

"Redsi" imaju maksimalnih 15 bodova iz prvih pet mečeva u Premijer ligi i jedini su uz Čelsi na vrhu tabele. Dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samopouzdanje dolio im je i trijumf nad Totenhemom proteklog vikenda.

Najveće iznenađenje jeste Danijel Staridž koji će prvi put nakon šest i po godina startovati u jednom meču u Ligi šampiona.

#LFCPSG team news. Henderson and Sturridge replace Keita and Firmino. #UCL https://t.co/Aovk2odN0a

— Liverpool FC (@LFC) 18. септембар 2018.

  Ni sa druge strane nije naročito drugačije, Parižani takođe imaju pet pobeda iz isto toliko mečeva i već beže najbližim pratiocima pet bodova. Prošlog petka su "razbili" Sent Etjen sa 4:0 i pokazali ko će se najviše pitati za titulu u Ligi 1.

Tomas Tuhel je rešio da napravi mali eksperiment, te će na poziciji zadnjeg veznog biti Markinjos koji je uvežbavan za to čitave nedelje.

Le onze de départ 🆚 Liverpool ✊

📱#LFCPSG

🔴🔵 #AllezParis pic.twitter.com/8XCrHlua2q

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) 18. септембар 2018.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpulov start iz snova! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018

"Redsi" ovakav učinak nisu imali jako dugo...Fudbaleri Liverpula su slavili na svom stadionu u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona protiv Pari sen Žermena sa 3:2...Tako su došli do prvih bodova u novoj sezoni Lige šampiona, ali nastavili i impresivan niz od starta sezone...Naime, četa Jirgena...

Nastavak na Sportske.net...

ŽALI ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA: Anćeloti OTKRIO šta očekuje od svog tima, ali i ZVEZDE u Ligi šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2018

Podela bodova na Marakani...Trener Napolija Karlo Anćeloti, istakao je posle remija na Marakani protiv Crvene zvezde da je njegov tim imao dobre šanse za gol i trijumf, ali da će šansu tražiti u drugim mečevima...- Dobar meč. Mislim da smo imali kontrolu i nekoliko šansi za gol. Ovo je fudbal,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.