Skraćen spisak Zvezdinih potencijalnih rivala

Izvor: Mondo, 18.Jun.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skraćen spisak Zvezdinih potencijalnih rivala

Crveno-beli bi u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona mogli u Crnu Goru, ali i po treći put na Maltu.

Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i treću sezonu u nizu mogli bi da počnu na Malti!

Da li će i biti tako, saznaćemo u utorak u podne, kada se održava žreb parova prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

U međuvremenu, UEFA je skratila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << spisak potencijalnih rivala crveno-belih, koji su se našli u Grupi 3. To su:

Spartak Trnava (Slovačka), Valeta (Malta), Alarškert (Jermenija), Sutjeska (Crna Gora), Spartaks (Letonija) i Flora Talin (Estonija).

Odmah posle žreba prvog kola, obaviće se i izvlačenje parova u drugom kolu, u kom Zvezda nije povlašćena. To znači da srpski šampion za rivala može da dobije Dinamo Zagreb, Seltik, Šerif, Ludogorec, Malme, Legiju, BATE...

Prve utakmice prvog kola igraju se 10. i 11. jula, a revanši 17. i 18, dok je drugo kolo 24. i 25, odnosno 31. jula i 1. avgusta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.