Skols o Zidanu, potpuno je na Murinjovoj strani!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skols o Zidanu, potpuno je na Murinjovoj strani!

Retko ko će da se složi sa ovom izjavom.

Junajted nema rešenja za brojne probleme u klubu. Nisu samo rezultati problem, već kompletan tim, atmosfera, a možda i najviše, trener.

Međutim, pitanje je koliko bi Murinjov otkaz rešio bilo šta, pristalica toga je i Pol Skols.

Junajted se povezivao sa bivšim trenerom Reala, Zinedinom Zidanom, koji je u svom debiju kada je u pitanju menadžerski posao uspeo da osvoji tri puta Ligu šampiona, i to uzastopno!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, Skols, legendarni vezista Junajteda smatra da on ne bi bio dobra zamena za Murinja i da je bolje da Portugalac ostane na čelu Junajteda.

"On je seo na klupu Reala, a to je bio već formiran tim. Oni su već imali rođene pobednike u tom timu. Ovde je totalno drugačija situacija. Ovo bi bio posao gde bi on morao da rekonstruiše ceo tim koji igra vrlo loše."

"On je imao odlične igrače u Realu, to ne znači da je bilo lako, ali ovde bi bilo mnogo teže i mislim da on ne bi bio prava opcija za Junajted", rekao je Skols.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.