Siti ostao bez golmana u Bergamu! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti ostao bez golmana u Bergamu! (video)

Neverovatna rasplet situacije.

Mančester siti u okviru četvrog kola grupe faze Lige šampiona gostuje u Bergamu ekipi Atalante, nakon 45 minuta imali su prednost od jednog pogotka, više o prvom delu igre OVDE.

Na samom startu nastavka je Gvardiola na teren umesto Edersona Moraeša poslao rezervnog golmana Klaudija Brava, nije ni slutio kako će se situacija razviti.

Već u 49. minutu je Pašalić savladao iskusnog Čileanca, koji je u 81. minutu zaradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << direktan crveni karton!

Uleteo je Iličiću u noge, Slovenac je bežao odbrani Sitija u kontri, sudija nije imao dilemu, pokazao je Bravu put ka svlačionici, a "Građani" su ostali bez čuvara mreže.

Nije bilo izmene, kako Gvardiola nije imao nijednog golmana na klupi, rukavice je preuzeo Kajl Voker!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatan podatak, Engleska odavno nije imala boljeg golmana u LŠ od Kajla Vokera! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2019, 01:00

Da, u pitanju je desni bek Mančester sitija...O utakmici između Atalante i Mančester sitija u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona će se još neko vreme pričati...Susret je završen sa ne tako spektakluarnih 1:1, ali će ostati upamćen po tome što prvak Engleske u poslednjih 15ak minuta nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.