Siti nakon preokreta pobedio PSŽ, Lajpcig ubedljiv u Brižu

Izvor: Beta, 25.Nov.2021, 00:31

Siti nakon preokreta pobedio PSŽ, Lajpcig ubedljiv u Brižu

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras na svom terenu Pari Sen Žermen sa 2:1, u petom kolu Grupe A Lige šampiona.Poveo je Pari Sen Žermen u 50. minutu golom Kilijana Mbapea. Mesi je poslao loptu u šesnaesterac, ona se odbila od igrača Sitija, stigla do Mbapea koji je preciznim udarcem zatresao mrežu.Izjednačenje Sitiju doneo je Rahim Sterling u 63. minutu. Nakon dobrog centaršuta Kajla Vokera, Žezus je zakačio loptu koju je Sterling u padu prosledio u mrežu.Preokret i pobedu Sitiju doneo je Gabijel Žezus golom u 76. minutu, nakon asistencije Bernarda Silve.U istoj grupi, Lajpcig je u gostima pobedio Klub Briž sa 5:0.Golove za Lajpcig postigli su Kristofer Nkunku u 12. i trećem minutu sudijske nadoknade vremena, Emil Forsberg iz penala u 17. i prvom minutu nadoknade poluvremena i Andre Silva u 26. minutu.Mančester siti i PSŽ su kolo pre kraja obezbedili plasman u osminu finala. Siti je sa 12 bodova osigurao prvo mesto u grupi, dok je PSŽ sa osam poena sigurno drugi.Borbu za treću poziciju i nastavak takmičenja u Ligi Evropa vodiće Lajpcig i Klub Briž. Trenutno obe ekipe imaju po četiri osvojena boda.U poslednjem kolu, Lajpcig će dočekati Siti, dok će Klub Briž gostovati Pari Sen Žermenu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Gvardiola zadovoljan pobedom protiv Pari Sen Žermena

Izvor: Beta, 25.Nov.2021

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa "poslala poruku" pobedom protiv Pari Sen Žermena, posle koje se plasirala u osminu finala Lige šampiona.Siti se sinoć plasirao u nokaut fazu Lige šampiona, pošto je na svom terenu posle preokreta pobedio Pari Sen Žermen...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.