Simeone mora na pijacu, ovo je Koštin naslednik?

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone mora na pijacu, ovo je Koštin naslednik?

Posle povrede i operacije Brazilca, Atletiko mora da kupuje...

Nije bilo druge, Dijego Košta je morao na operaciju leđa koja su ga mučila par godina, hirurški zahvat je izveden u Brazilu.

Prema nekim informacijama, Košta će propustiti 15 utakmica najmanje, a cilj je da bude spreman za prolećne okršaje u Ligi šampiona.

Simeone ima 15 igrača na raspolaganju, želi novog napadača u januaru, iako ima Kalinića, Koreu i Želsona Martinsa, oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uglavnom razočaravali ove sezone kada bi dobili šansu.

Zbog toga, kako piše "Marka", Atletiko se okrenuo januarskoj pijaci, a prva meta je Maksi Gomez iz Selte.

Ima teškoća, Urugvajac ima klauzulu od 50 miliona, mada vredi manje, sigurno da će Selta probati da napuni kasu. Pristali bi i da ga pozajme sa obaveznim otkupom, ali Atletiko mora da se oslobodi nekoga od napadača, Želson Martins bi mogao da napusti klub pošto je zaista razočarao. Podsetimo, stigao je kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor na pet godina.

Sa druge strani Maksi igra sjajno, 12 mečeva 7 golova u šampionatu, prošle je dao 17 pogodaka u Primeri i sigurno je jedan od najtraženijih napadača Primere.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.