Sezar: Svilar ima sve da postane najbolji na svetu

Izvor: N1 televizija, 08.Nov.2017, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezar: Svilar ima sve da postane najbolji na svetu

Mladi belgijski golman srpskog porekla Mile Svilar ove sezone briljira u dresu Benfike.

Osamnaestogodišnji sin nekadašnjeg čuvara mreže Vojvodine i reprezentacije Jugoslavije skrenuo je pažnju na sebe odličnim izdanjima u duelima Lige šampiona protiv Mančester Junajteda, a Svilarovim talentom oduševljen je i vremešni Brazilac Žulio Sezar.

Tridesetosmogodišnji Sezar je od 2014. u klubu iz Lisabona i kako kaže uživa u radu sa potencijalnim reprezentativcem >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Srbije.

It was a great opportunity to meet with the Best Goalkeeper in the World in my Champions League debut @D_DeGea#UCL#ChampionsLeaguepic.twitter.com/kEVlHOV4lm

"Mile je golman sa svim kvalitetima i neverovatnom budućnošću. Nema sumnje da će u nekom trenutku postići velike stvari. Svilar ima sve uslove da postane najbolji golman an svetu", istakao je nekadašnji čuvar mreže Flamenga, Kjeva, Intera, Kvins Park Rendžersa, Toronra i reprezentacije Brazila.

Mladi golman je u razgovoru za portugalske medije naglasio da trenutno ne razmišlja za koju reprezentaciju će igrati, a osvrnuo se i na saradnju sa Sezarom.

"Želim da budem najbolji. Moram da idem korak po korak. Zahvalan sam jer imam ovog starca pored sebe, da učim i napredujem na treninzima", našalio se Svilar aludirajući na Sezara.

Player:Mile Svilar

Position:GK

Team:Benfica

Potential:64>84

Age:17

Value:£725K

WF:3*

The youngest goalkeeper ever to play in UCL!#FIFA18pic.twitter.com/wkQbejaYdR
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sezar hvali Srbina: Mile može da bude najbolji na svetu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2017

Talentovani 18-godišnji Srbin Mile Svilar i pored pehova na mečevima Lige šampiona sa Mančester Junajtedom oduševio je mnoge i nagovestio da krupnim koracima korača ka svetskom vrhu...Talentom čuvara mreže Benfike oduševljen je i vremešni Brazilac Žulio Sezar, koji je mentor golmanu za koga...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.