Serija A - Atalanta sa dva lica, Kvaljagol i Sampdorija nose bodove iz Bergama! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 16:59

Serija A - Atalanta sa dva lica, Kvaljagol i Sampdorija nose bodove iz Bergama! (video)

Gasperinijevi momci beleže drugi poraz u Kalču.

Atalanta je posle Napolija izgubila i od Sampdorije, Đenovljani upisali treću pobedu zaredom (3:1).

"Orobići" nastavljaju da igraju toplo-hladno.

Posle odličnog prvog kola u Ligi šampiona i pobede od 4:0 u gostima kod Midtjlanda usledio poraz kući.

Kvaljarela donosi prednost već u 13-tom minutu.

Kvaljagol >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je mogao i do drugog gola pred kraj prvog dela igre, ali iskusni Italijan promašuje penal.

U nastavku Gasperini vrši trostruku izmenu, ušči su Zapata, Toloi i Gosens. Atalanta igra bolje, ali ponovo do gola stižu gosti. Torsbi pogađa na asistenciju Jankta u 59. minutu za 2:0.

Deset minuta pred kraj utakmice Papu Gomez pada u šesnaest metara, sudi se penal domaćina, Zapata smanjuje na 2:1. I kad se očekivalo da domaći dođu makar do boda stiže šok u vidu gola Jankta u nadoknadi koji tako postavlja konačnih 3:1 za goste.

      Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.