Salcburg melje, ne staje, pobeda za pobedom potencijalnog Zvezdinog rivala (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salcburg ''melje'', ne staje, pobeda za pobedom potencijalnog Zvezdinog rivala (video)

Sjajan početak sezone za ekipu Salcburga, večeras su se učvrstili na čelu tabele u šampionatu Austrije.

Tri dana pošto su ubedljivo savladali makedonsku Škendiju sa 3:0 i najavili plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona gde bi mogli da se sastanu sa Crvenom zvezdom, fudbaleri Salcburga večeras su nastavili seriju pobeda i na domaćoj sceni.

U trećem kolu šampionata Austrije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Salcburg je na svom terenu savladao bečku Austriju rezultatom 2:0 i sada na vrhu tabele imaju maksimalnih devet bodova, uz gol-razliku 7:1.

Vodeći gol postigao je Daka u 38. minutu, na asistenciju Izraelca Munasa Dabura koji je u 77. minutu meča postavio konačnih 2:0.

Dodajmo još da je srpski internacionalac Uroš Matić odigrao svih 90 minuta za ekipu Austrije, a golovi sa ovog meča su u prilogu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trnava silna pred revanš

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2018

Spartak iz Trnave potpuno spremno dočekuje revanš utakmicu sa Crvenom zvezdom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvak Slovačke na svom terenu je ubedljivo savladao fenjeraša Zemplin sa 3:0 u meču četvrtog kola nacionalnog prvenstva. Kao što se očekivalo, trener Spartaka donekle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.