Saga De Liht gotova, Holanđanin u Premijer ligi!?

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2019, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saga De Liht gotova, Holanđanin u Premijer ligi!?

Kapiten Ajaksa je trenutno na pripremama sa svojom reprezentacijom.

O sezoni Ajaksa za nama pričaće se još dugo, "Kopljanici" su svima pokazali kako treba da se igra fudbal. Na njihovu nesreću nisu predvideli Lukasa Mouru tako da neće moći da krunišu sezonu najvećim iznenađenjem od svih, osvajanjem Lige šampiona. Erik ten Hag je ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osvojio duplu krunu, ali je pitanje kakav tim će imati na raspolaganju naredne sezone.

Frenki de Jong je već poodavno ozvaničen transfera, ali evropski velikani i dalje posmatraju igrače poput Matjisa De Lihta, Zijeha, Davida Neresa, i ostale pulene holandskog trenera.

Najviše prašine se diglo oko neverovatnog lidera i defanzivca Ajaksa, De Lihta. Devetnaestogodišnjak je već bio viđen u Primeri u dresu Barselone zajedno sa De Jongom, ali interesovanje premijerligaša je pro,enilo sve.

Po pisanjima novinara Mundo Deportiva i Marke, Dijego Martineza, mladi Holanđanin je već rešio svoju sudbinu. Španac tvrdi da je De Liht postigao načelni dogovor sa Mančester Junajtedom, te se samo čeka da prođu obaveze sa reprezentacijom oko završnice Lige Nacija kako bi bilo sve objavljeno.

Suma nije pomenuta, ostaje da se vidi. Ako je ovo istina "Crveni đavoli" su rešili jedan od najvećih problema u narednih deset godina.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.