Sada je sve jasno, ovo je klub koji želi u Ligu šampiona sa Juseinom Boltom!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je sve jasno, ovo je klub koji želi u Ligu šampiona sa Juseinom Boltom!

Jusa bi mogao da zaigra i u Ligi šampiona jednog dana.

Kako se navodi, Malta je poslala ponudu samo nekoliko sati posle glasina da bi Bolt mogao da pređe u Milan.

Bolt je prošle godine završio atletsku karijeru i tada je rekao da želi da se bavi profesionalnim fudbalom. On je sredinom avgusta doputovao u Australiju i trenira sa Sentral Koust Marinersima, a prošle nedelje je debitovao u prijateljskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmici (4:0) i postigao je dva gola.

Dejli Telegraf preneo je da je Valeta zvanično poslala ponudu Boltu, koji bi tako mogao da igra u predstojećem finalu Kupa Malte, 13. decembra protiv Balcana.

Valetu su nedavno kupili ambiciozni investitori iz Abu Dabija, čiji je cilj da se ekipa plasira u Ligu šampiona.

Direktor Valete Gaston Slimen rekao je za I-Es-Pi-En (ESPN) da se nada da će legendarni sprinter doći u klub pre utakmice finala Kupa.

"Šampion je uvek dobrodošao, a fudbalski klub Valeta veruje da ništa nije nemoguće", rekao je on.

Valeta nikada nije prošla drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a ove sezone je u prvom kolu, u julu, izgubila od albanskog Kukešija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.