Šaćiri: U Beogradu je vrelo, dobro je što nisam igrao

Izvor: B92, 13.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaćiri: U Beogradu je vrelo, dobro je što nisam igrao

Fudbaler Liverpula Džerdan Šaćiri oglasio se povodom izostanka sa meča Lige šampiona u kojoj su "crveni" izgubili od Crvene zvezde sa 2:0.

Menadžer Jirgen Klop je smatrao da je za klub i Šaćirija bilo bolje da reprezentativac Švajcarske ne putuje na meč u Beograd i Šaćiri je saglasan sa time.

Poznato je da je Šaćiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više puta tokom ove godine provocirao u političkom smislu. Na Mundijalu u Rusiji je rukama pokazivao znak "orla", aludirajući na simbol sa albanske zastave, potom je na kopačkama imao zastavicu takozvanog Kosova.

"U Beogradu je vrela atmosfera tako da je bilo bolje za mene da ostanem kod kuće i koncentrišem se na fudbal", izjavio je Šaćiri.

On je pauzu iskoristio da se pripremi za prvenstveni meč sa Fulamom na kojem je postigao drugi gol za svoj tim u pobedi od 2:0.

"Bio sam svež i odmoran, ostao sam i trenirao sa još nekoliko igrača. Želeo sam da prikažem dobru irgu i mislim da je sve prošlo sasvim dobro" rekao je reprezentativac Švajcarske.

On kaže da nema problema sa tim da mečeve počinje kao rezerva.

"Menadžer je taj koji odlučuje ko igra. Ako odluči da igrate od početka, odlično, ali i ako ste na klupi treba biti koncentrisan jer uvek možete ući i dati svoj doprinos. Na kraju, ima mesta samo za 11 na terenu. Imamo veliki broj igrača tako da svako od nas treba da prihvati odluke trenera. Mislim da je za sada sve dobro i da idemo u pravom smeru", zaključio je Šaćiri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.