SVE ZBOG LIGE ŠAMPIONA: Zvezdaška javnost ima OGROMAN razlog da navija za Real Madrid

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 19:21

SVE ZBOG LIGE ŠAMPIONA: Zvezdaška javnost ima OGROMAN razlog da navija za Real Madrid

Kraljevići igraju za crveno-bele.

Fudbaleri Real Madrida igraju večeras od 21.00 protiv Čelsija za finale Lige šampiona, ali i za Crvenu zvezdu.

Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u ovoj fazi takmičenja, a sada će jedan od ova dva tima sigurno biti u finalu. Večeras je kvota na keca 2,55, na iks 2,95, a na dvojku 3,05, dok je na GG3+ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Čelsi.

Naime, ukoliko izabranici Zinedina Zidana uspeju da eliminišu londonske Plavce, to znači da će Zvezda 99 odsto naredne godine krenuti kvalifikacije za Ligu šampiona iz drugog kola.

Crveno-beli bi iz prvog kola krenuli samo u slučaju da Čelsi osvoji LŠ, a na kraju u Engleskoj ne bude među četiri najbolje ekipe, kao i ukoliko takmičenje osvoji PSŽ, a na kraju ne bude među dve najbolje ekipe u francuskom prvenstvu.

Sve u svemu, Delije imaju veliki razlog da u večerašnjem meču, ali i revanšu na Stamford bridžu budu uz popularne Kraljeviće.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PLAVCI KORAK BLIŽE FINALU LIGE ŠAMPIONA: Fudbaleri Čelsija remijem u Madridu u prednosti pred revanš u Londonu! VIDEO

Izvor: Kurir, 27.Apr.2021

Fudbaleri Reala i Čelsija odigrali su večeras u Madridu nerešeno 1:1, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.