SUPERLIGA ILI LIGA ŠAMPIONA? Oglasio se Zvezdan Terzić

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 09:58

SUPERLIGA ILI LIGA ŠAMPIONA? Oglasio se Zvezdan Terzić

Na "Marakani" jasni.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom osnivanja Superlige Evrope.

- U kontaktu smo sa ljudima iz UEFA i Evropske klupske asocijacije, pratimo situaciju. Sačekaćemo da vidimo da li je ova odluka uopšte primenjiva s obzirom da su fudbalski savezi Engleske, Francuske, Nemačke, Španije i Italije protiv formiranja Superlige. Tu se otvara mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanja sada. Sačekaćemo konačan stav UEFA po ovom pitanju, koja se takodje protivi formiranju Superlige. Danas počinje kongres UEFA, videćemo kakve će odluke biti donesene po ovom pitanju i kakvo alternativno rešenje ima UEFA. Tek posle toga možemo kao klub da kažemo nešto konkretnije - rekao je Terzić.

Podsetimo, Juventus, Milan, Inter, Mančester junajted, Mančester siti, Liverpul, Arsenal, Čelsi, Totenhem, Real Madrid, Barselona i Atletiko Madrid su prihvatili poziv u Superligu Evrope koja je formirana u nedelju uveče.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.