STANKOVIĆ ZAGRMEO PRED PJUNIK: Ovo je mnogo VAŽNO, moramo da prođemo dalje, nije bitno kako

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2022, 12:58

STANKOVIĆ ZAGRMEO PRED PJUNIK: Ovo je mnogo VAŽNO, moramo da prođemo dalje, nije bitno kako

Kreće pohod na Ligu šampiona.

Kucnuo je čas! Crvena zvezda kreće u pohod na Ligu šampiona. Prva prepreka je jermenski šampion Pjunik koji u pevom meču trećeg kola kvalifikacija dolazi na "Marakanu" u sredu (20.45 časova). Crveno-beli imaju pregršt razloga za optimizam, jer su sjajno krenuli u novu sezonu, sa četiri pobede u Mozzartbet Superligi uz gol razliku 17:1.

Trener srpskog šampiona Dejan Stanković svestan je šta su ciljevi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i šta očekuje njegove izabranike:

- Znamo šta nas čeka. Dobro smo ih i analizirali, znamo da menjaju sistem igre tokom meča. Njihov trener često skriva startnih 11. Cenimo svakog, očekujemo pun stadion i da zajedno učinimo sve da prodjemo dalje. Bićemo spremni na svako iznenađenje.

Ne beži strateg crveno-belih od uloge favorita:

- Prihvatamo ulogu favorita ali ćemo sa dosta pameti ući u ovaj meč. Nijedan meč nije lak, ime protivnika ne dobija utakmicu. Jesmo favoriti, ali da će neko da se skloni to ne piše nigde. Važno je da prođemo dalje, ne zanima me način.

Suvišno je pričati o važnosti dvomeča sa Pjunikom:

- Za nas je presudna utakmica ovo treće kolo, za klub, igrače navijače. Treba da se naoružam strpljenjem, tri gola Pjunika u Lukemburgu bile su tri greške igrač Didelanža, ali to treba zaslužiti. Moramo da uzmemo utakmicu pod kontrolu od prvog minuta.

Zvezda će krenuti ofanzivno, možda i sa dva špica:

- Često smo to koristili prošle sezone, igrali smo u rombu, biće sigurno opet prostora da Pavkov i Pešić igraju zajedno. Ne bih govorio o tome ko će biti u startnih 11, od nas zavisi kako ćemo stajati iza lopte - istakao je Stanković i dodao da  Eraković oproavio i da bi trebao da počne utakmicu.

Dejan Stanković nije želeo da komentariše eventualnog rivala u plej-of fazi, gde Crvene zvezdu ako eliminiše Pjunik čeka bolji iz duela Makabi Haifa - Apolon Limasal.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

Sve vesti o FK Crvena zvezda pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.